Barista Gourmet Syrup
Storms AS

Generasjonsskifte

Femte generasjon inn i aromahuset Storms AS 

Annette Storm (40) er utdannet siviløkonom og jobbet etter studietiden i Orkla før hun etter noen år begynte i vinbransjen.

Fra 2008 og frem til i år har hun jobbet med import av vin til det norske markedet, sist hos importøren Autentico AS.

Hun var også en kortere periode på Vinmonopolet. Ved siden av jobben utdannet hun seg til Vinkelner ved Kulinarisk Akademi og gjennomførte det omfattende Wine and Spirit Education Trust (WSET) Diplomastudiet innen vin og sprit. Nå er tiden kommet for å ta over som daglig leder i familiebedriften.

«Jeg vokste opp i et miljø med spennende lukter over alt. Nå gleder jeg meg til å bruke alt jeg har lært om lukt og smak fra arbeidet med vin inn i andre deler av næringsmiddelbransjen. Det er spesielt å få mulighet til å ta over ledelsen av en bedrift som 5. generasjon. Det er med stolthet og respekt for min far, onkel (Einar Storm) og tidligere generasjoner, at jeg nå går løs på oppgaven», sier påtroppende daglig leder.

“I tillegg til en lang historie har vi har en unik kompetanse. Vi jobber med å fornye oss hele tiden samtidig som vi forsøker å ta vare på de solide tradisjonene. Jeg synes slagordet vårt God smak siden 1897 sier det ganske fint. Vi skal gjøre oss fortjent til å ta litt større plass og være mer synlige fremover.» sier Annette. Ambisjonen er å være best på smak og den foretrukne leverandøren i det norske markedet.